Sign In

Taxi u Moskvi

Taxi u Moskvi

Rezerviši svoje taxi vozilo

Taxi u Moskvi

Savremena Moskva je dinamičan, i kulturni raj. Prepuna je zapanjujućih spomenika, skupih butika i institucija svjetske klase poput Boljšoj teatra i konzervatorijuma Čajkovski. Bez obzira da li je džez, rok ili votka deo vašeg interesovanja, vaše mogućnosti su beskrajne. Moskva je, međutim, složen grad. Da se ne izgubite u ruskom transportnom sistemu ili po mračnim uličicama ove ogromne metropole, izaberite moskovski taksi. Lokalni vozač može vas bezbedno odvesti do vašeg odredišta u tren oka, dok vi sedite i uživate u vožnji u apsolutnom komforu.

Cena moskovskog taksija

Cene taksija u Moskvi zavise od toga koju kompaniju odaberete; neke naplaćuju po udaljenosti, neke samo po vremenu, a neke kompanije nude samo određene cene. Sve u svemu, ne postoji jedinstvena struktura cena za taksi usluge u Moskvi. Dobra vijest je da je Moskva jedan od najjeftinijih gradova za taksi. Neki čak kažu da se u Rusiji ispostavilo da je korištenje taksija jeftinije od posedovanja automobila.

Prosečna cena po vožnji – 350 rubalja (3,93 €)

Licencirani taksiji u Moskvi imaju prepoznatljiv eksterijer koji uključuje žute registarske tablice vozila i narandžasta svjetla na krovu. Na Vaš zahtjev, vozač Vam mora dostaviti cjenovnik i podatke o svojoj dozvoli.

Kako pozvati taksi u Moskvi

Taksi u Moskvi je dobar način prevoza za putovanja sa aerodroma ili drugih mesta gde nema dobre veze sa sistemom metroa. Postoje četiri različita načina za pronalaženje taksija: možete ga uhvatiti na ulici (podignite ruku da signalizirate), pozovite rusku taksi kompaniju, rezervišite ga unaprijed na web stranici kompanije ili koristite aplikaciju za taksi .

Vozače uvijek možete zaustaviti na ulici, međutim, kaže se da na svaki službeni taksi dolaze 3 ilegalna. Svaki automobil koji vidite na ulici je potencijalni taksi. Takođe možete prošetati do najbliže taksi stanice koje se nalazi u blizini glavnih turističkih znamenitosti kao što su Boljšoj teatar, Park Gorky, Samostan Novodeviči i popularne ulice i trgovi.

Prednosti rezervacije moskovskog taksija unapred

Ništa se ne može porediti sa praktičnošću da vas vozač pokupi na vašoj destinaciji i odveze kamo želite. Uživajte u miru i lokalnim savjetima o najboljim turističkim mjestima i skrivenim draguljima. U Welcome Pickups, vozači su prošli rigorozne kontrole i budite uvereni da će vam biti ponuđeno najbolje prilagođeno iskustvo u glavnom gradu Rusije.

Moskovski taksi saveti

Nisu sva taksi vozila u Moskvi opremljena terminalima za kreditne kartice. Najbolje je ponijeti sa sobom nešto gotovine kada uzimate taksi.
Mnoge taksi kompanije u Moskvi nude izbor kategorije vozila: ekonomično, komforno ili poslovno. Obavezno pitajte cijenu prije ulaska.
Uvijek birajte taksi sa žutim registarskim tablicama.

Taksi za prevoz invalidskih kolica u Moskvi

Sistem javnog prevoza u Moskvi je umereno pristupačan. Međutim, standardni taksiji u ovom glavnom gradu nisu prilagođeni osobama sa poteškoćama u kretanju. Taksiji dostupni za invalidska kolica su dostupni turistima u Moskvi preko privatne firme Invataxi. Možete ih nazvati na +7 (495) 580-60-64 ili e-poštom na info@invataxi.ru da rezervišete svoju vožnju.

Sigurnost i žalbe za moskovski taksi

Taksi u Moskvi je veoma siguani i pouzdan, ali ako verujete da ste bili žrtva ilegalnog taksiste, zabeležite registarske tablice i jedinstvenu identifikaciju vozača i otiđite lokalnoj policiji da podnesete žalbu.

Često postavljena pitanja

Trebam li dati bakšiš vozačima u Moskvi?

U Moskvi se ne očekuju bakšiš, ali uvijek možete nagraditi vozače za dobru uslugu ili uslužni stav davanjem male napojnice.

Da li su taksi vozila u Rusiji opremljeni dečjim sedištem

Ako ćete putovati sa detetom mlađim od 12 godina, morate koristiti dečije sedište. Većina taksija nije standardno opremljena njima. Ne zaboravite zatražiti sedište prilikom naručivanja automobila.

Da li taksi u Moskvi ima fiksne cene?

Ne. Cene u Moskvi nisu regulisane. Unapred saznajte cene i približnu cenu vaše vožnje.

Veze : Welcome Pickups

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »