Sign In

Blog

Latest News
Taxi u Frankfurtu

Taxi u Frankfurtu

Rezerviši svoje taxi vozilo

Taxi u Frankfurtu

U Frankfurtu, finansijskoj prestonici Nemačke i rodnom gradu Johana Volfganga fon Getea, ima ponešto za svakoga. Frankfurt nudi modernost, ali i udobnost, a možete provesti vrijeme istražujući arhitekturu u centru grada ili možete lutati kroz mnoge muzeje svjetske klase u gradu. Vožnja taksijem je prava stvar s Frankfurtskim taksijima koje je lako uočiti. Ako ne rezervišete svoju vožnju unaprijed, cena se meri, a taksi možete naći na jednom od taksi stajališta u gradu ili ga možete potražiti na ulici.

Cena taxi prevoza u Frankfurtu

Sva taksi vozila u Frankfurtu imaju taksimetre, a cene su regulisane od strane vlade. Cene karata određuju se prema osnovnoj stopi, broju prijeđenih kilometara i vremenu koje je potrebno da se stigne na odredište. Vaša cena karte se može izračunati na osnovu sljedećeg:

Osnovna cena: 3,50 €
Cena po kilometru za prvih 15 km: 2,00 €
Cena po kilometru nakon prvih 15 km: 1,75 €
Sat čekanje : 33,00 €

Cena karte od aerodroma u Frankfurtu do centra grada trebalo bi da košta između 45-50 evra. Moguća je doplata za dodatni ili preveliki prtljag. Dostupni su veća taksi vozila koji mogu primiti do 7 osoba, ali cena će biti uvečana.

Kako dobiti taksi u Frankfurtu

Više kompanija nudi taksi usluge u Frankfurtu, a svi službeni taksiji u Frankfurtu su krem boje sa taksi znakom na krovu vozila. Možete lako dobiti vožnju sa jednog od taksi stajališta u gradu ili možete pozvati taksi sa ulice. Također možete pozvati jednu od lokalnih taksi kompanija da zatražite da vas vozač pokupi ili možete unaprijed rezervirati svoju vožnju putem interneta kod jedne od tih kompanija. U svakom slučaju, također možete verovati Welcome Pickups za svoj transfer s ljubaznim lokalnim profesionalnim vozačima koji svaki put nude vrhunsku uslugu i bez skrivenih naknada.

Rezervišite svoj Frankfurt taxi transfer unapred

Ako unapred rezervišete taksi u Frankfurtu, možete uštedeti malo stresa i vremena, a možete i bolje budžetirati svoj transfer s paušalnom tarifom. Ako je vrijeme nezgodno, možete se opustiti unutra dok vaš vozač ne stigne u vreme koje ste odredili, a zatim možete uživati u udobnom putovanju do odredišta. Kako biste osigurali da dobijete najbolju uslugu sa vozačem koji govori engleski po konkurentnoj cijeni, razmislite o prethodnoj rezervaciji vožnje uz Welcome Pickups.

Saveti za vaš taksi u Frankfurtu

Sve više vozača počinje da prihvata plaćanja karticama. Međutim, kako to nije slučaj za sve vozače, ako želite da platite karticom, pitajte da li to možete učiniti pre nego što započnete vožnju.
Mnoge taksi kompanije imaju aplikacije koje možete preuzeti na svoj pametni telefon kako biste olakšali zahtev za vožnju i plaćanje unapred.
Davanje napojnice vozaču je po vašem nahođenju. Ako ste imali odličnu uslugu, razmislite o tome da ostavite napojnicu od oko 10%

Taksi prilagođeni za invalidska kolica u Frankfurtu

Poznato je da je Frankfurt dobro opremljen kada je u pitanju pristupačnost. Nekoliko kompanija nudi vozila pristupačna za invalidska kolica; možete unapred rezervirati pristupačan taksi sa  Wheelchair Accessible Holiday Taxis, ili ovde možete pronaći listu kompanija koje nude odgovarajuća vozila.

Sigurnost i reklamacije na rad taksija u Frankfurtu

Taksi u Frankfurtu je najsigurniji način prevoza. Baš kao što biste to učinili bilo gdje u svijetu, možda biste želeli unapried proveriti rutu do vašeg odredišta, kako vaš vozač ne bi krenuo dužom relacijom da bi povećao cenu karte, Ako se pojavi problem, obavezno zabeležite taksi broj i sačuvajte račun; tada možete podnijeti žalbu taksi kompaniji koju ste koristili ili prijaviti bilo koji incident lokalnoj policiji. Broj telefona kompanije bio bi na priznanici, postavljen na taksiju ili bi se mogao naći na web stranici kompanije.

Često postavljena pitanja

Da li taksi vozači u Frankfurtu primaju kreditne kartice?

Neki taksiji prihvataju kreditne kartice, ali još uvek nisu svi vozači opremljeni za plaćanje karticom. Ako želite da koristite svoju karticu za plaćanje, obavestite vozača o svojim željama prije nego što krenete na putovanje.

Kako da pozovem taksi u Frankfurtu?

Postoji veliki broj taksi kompanija iz Frankfurta, možete ih pozvati i birati zavisno o vašim potrebama i njihovoj ponudi. Imajte na umu da se za traženje taksija putem telefona mogu naplatiti dodatne naknade. Alternativno, možete uhvatiti vožnju sa jednog od taksi stajališta u gradu, pozvati taksi s ulice ili unaprijed rezervisati svoj transfer kod najbolje ocenjenog pružatelja usluga kao što je Welcome Pickups koji garantuje kvalitet svoje usluge bez skrivenih troškova.

Da li je taksi u Frankfurtu skup?

Cena vašeg taksija u Frankfurtu može se povećati ako putujete na veću udaljenost, ali ako putujete na kraćim destinacijama, cena karte je razumna – pogotovo ako je možete podeliti između svojih saputnika. Ovisno o tome gdje pokušavate stići, vožnja vozom u Frankfurtu može vas od jedne stanice do druge dovesti brže i možda jeftinije od taksija, ali ćete možda morati malo navigirati i hodati da biste došli do završnog odredišta, pa bi se možda isplatilo umesto toga odlučiti se za taksi.

Veze : Welcome Pickups

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *