Sign In

Taxi u Podgorici

Taxi u Podgorici

Rezervišite svoje taxi vozilo.

Taxi u Podgorici

Prepuna predivne arhitekture, izuzetnih zelenih površina i fascinantnih istorijskih znamenitosti, Podgorica je glavni grad Crne Gore i evropska destinacija koju morate posetiti. Kako u gradu ima mnogo toga za raditi i videti, najbolji način za kretanje je podgoričkim taksijem.

Podgorica taxi cene

U gradu posluju razne taksi kompanije, i svi obračunavaju svoje cene koristeći taksimetar na osnovu vremena i udaljenosti pređene do vaše tačne lokacije. Osim toga, nema razlike u ceni za dnevna, noćna i vikend putovanja.

Početna cena: 0,80 €
Cena po km: 0,90 €
Vreme čekanja po minuti: 0,15 €
Doplata za prtljag: 0,20 €

Imajte na umu da neke taksi kompanije nude fiksnu tarifu kada putuju sa aerodroma Podgorica.

Kako doći do taksija u Podgorici

Pronaći taksi u Podgorici je veoma lako jer mnoge taksi kompanije posluju po gradu. Možete potražiti taksi direktno sa ulice ili otići do poznatog turističkog područja ili velikog hotela. U suprotnom, možete poslati poruku ili pozvati taksi kompaniju direktno sa svog telefona:

Red taksi: +382 068 0 19714
Royal Taxi: +382 67 019 702
City taksi: +382 20 282 300

Ipak, ako želite da putujete po konkurentnoj, fiksnoj tarifi bez skrivenih troškova, preporučuje se da unapred rezervišete svoj taksi u Podgorici uz Welcome Pickups.

Prednosti rezervacije privatnog transfera uz Welcome Pickups

Kada dolazite u novi grad, poziv podgoričkog taksija je najbolji način da započnete odmor. Pružamo personalizirane usluge bez stresa i zajamčeno preuzimanje na vrijeme uz Welcome Pickups. Naši vozači su ljubazni, lokalni govore engleski, birani i obučeni sa našim standardima.

Zato zaboravite na snalaženje u sistemu javnog prevoza Podgorice i izbjegnite duga čekanja na taksi stajalištima tako što ćete unapred rezervisati svoj taxi sa 5 zvezdica sa Welcome Pickups.

Podgorica taksi saveti

Određene taksi kompanije sa aerodroma nude fiksnu cenu od 12 € do centra grada; ako vaš vozač kaže više, trebali biste pokušati s drugom osobom.
Budite svesni da ima neregistrovanih taksi vozila u Podgorici; službeni taksiji imaju svoj logo kompanije i broj na bočnoj strani vozila.
Uverite se da je taksimetar resetovan i uključen prije početka putovanja.
Važno je da od svog taksiste zatražite račun, u slučaju da nešto zaboravite ili u slučaju bilo kakvih problema.

Podgorica taksi prilagođeni za invalidska kolica

Nažalost, standardna podgoričk taxi vozila ne mogu primiti invalidska kolica. Međutim, nekoliko kompanija to radi kada se unaprijed rezerviše. Odlična kompanija za rezervisanje taksija pristupačnog za invalidska kolica je Taxi služba Podgorica Crna Gora. Možete ih dobiti na +382 67 246 109.

Taksi sigurnost i reklamacije u Podgorici

Ako doživite lošu vožnju taksijem, možete prijaviti svog vozača tako što ćete podnijeti žalbu taksi kompaniji s kojom ste putovali. To možete učiniti i kod lokalne policije pozivom na broj 122.

Neophodno je da sačuvate svoj taksi račun jer sadrži sve informacije koje će vam biti zatražene (datum, cena, registarski broj taksi vozila itd.).

Veze: Welcome Pickups

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »