Sign In

Ćićevac

cicevac-taxi-pametni-telefon-u-saci
cicevac

Taxi Ćićevac prema konačnim rezultatima popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god.opslužije ukupno 7860 stanovnika i nalazi se u Rasinskom okrugu.

Opština Ćićevac je dobila ime po plemenu koje je obitavalo na tim prostorima pre dolaska Slovena i zvali su se Ćićeni. Ćićevac je opština sa skoro u potpunosti naseljena doseljenicima a prvi koji su došli u 17 veku su bili sa Kosova.U toku svog boravka u Ćićevcu neizostavno treba posetiti kulu Todora od Stalaća, Mojsinjsku Svetu Goru i Zapadnu i Južnu Moravu. Lovni i ribolovni turizam pružaju veliki potencijal.

Kako bi svoje vreme provedeno u Ćićevcu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz uz trazistaxi.rs unapred!

Translate »