Sign In

Taxi Vršac

taxi-vrsac-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-vrsac

 

Taxi Vršac  na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 45.462 stanovnika. Nalazi se u Južnobanatskom regionu.

Opština Vršac na svojoj teritoriji poseduje tragove naselja još i vremena praistorije. Srednjovekovni period obeležila je izgradnja utvrđenja na vrhu brda u režiji ugarskog kralja Žigmunda u XV veku. Ubrzo je utvrđenje predato srpskom despotu Đurđu Brankoviću. Znamenitosti koje bi trebalo posetiti su manastir Mesić, kulu na brdu, dvor Eparhije Banatske, katedralu sa jedinstvenim orguljama, Sterijinu kuću i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Vršcu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »