Sign In

Taxi Pančevo

taxi-pancevo-jpeg
taxi-pancevo
taxi-pancevo-(3)-jpeg
taxi-pancevo-(3)

Broj stanovnika

Taxi Pančevo na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. na administrativnoj teritoriji grada Pančeva opslužuje ukupno 115.454 stanovnika. Nalazi se u Južnobanatskoj oblasti.

Znamenitosti u Pančevu

U Pančevu postoji nekoliko znamenitosti koje su vredne posete. Jedna od njih je Istorijski arhiv u Pančevu,. Nalazi se u zgradi koja datira iz 1875. godine i predstavlja jedan od najznačajnijih objekata vojne istorije grada. Arhiv poseduje 827 fondova i zbirki. Ukupne količine Jje 8.840 metara, u vremenskom rasponu od 1718. godine do kraja XX veka.

Takođe, tu je i staro gradsko jezgro koje sa svojom predivnom arhitekturom predstavlja grad u punom sjaju. Taj deo grada je izuzetna inspiracija svim posetiocina.

Ukoliko želite da se upoznate sa prirodnim lepotama okoline Pančeva, preporučujemo posetu Deliblatskoj peščari. Nalazi na na oko pola sata vožnje od grada. Ovo područje predstavlja jedinstveni pejzaž sa velikim brojem peščanih dina. Idealno je mesto za planinarenje, šetnju i uživanje u prirodi

Taxi u Pančevu

Kako bi svoje vreme provedeno u Pančevu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »