Sign In

Taxi Niš

taxi-nis-jpeg
taxi-nis
taxi-nis-(2)-jpeg
taxi-nis

Taxi Niš na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. na teritoriji Nišavske oblasti opslužuje ukupno 343.950 stanovnika.

Kada je u pitanju turistička ponuda, Niš ima mnogo toga da ponudi. Jedna od najpoznatijih znamenitosti je Tvrdjava Niš, koja datira iz 18. veka i predstavlja jedan od najbolje očuvanih srednjovekovnih utvrđenja na Balkanu. Takođe, tu je i Arheološki park Mediana, koji se nalazi na oko 3 km od centra grada i predstavlja ostatak nekadašnje rimske vile.

Ukoliko želite da se upoznate sa prirodnim lepotama okoline Niša, preporučujemo posetu Suvoj planini, koja se nalazi na oko sat vremena vožnje od grada. Ova planina predstavlja idealno mesto za planinarenje, šetnju i uživanje u prirodi,.Takođe, tu je i Jelašnička klisura, koja se nalazi na oko 15 km od Niša i predstavlja jednu od najlepših klisura u Srbiji..

Kako bi svoje vreme provedeno u Nišu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »