Sign In

Taxi Kragujevac

taxi-kragujevac-(4)-jpeg
taxi-kragujevac-(4)
taxi-kragujevac-(2)-jpeg
taxi-kragujevac-(2)

Taxi Kragujevac na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. na teritoriji svoje opštine opslužuje ukupno 171.186 stanovnika. nalazi se u Šumadijskoj oblasti.

Kragujevac je grad sa bogatom kulturnom baštinom i značajnim znamenitostima. Jedna od najpoznatijih znamenitosti je Šumarice, spomen-park posvećen žrtvama streljanja u Drugom svetskom ratu.. Takođe, tu je i Narodni muzej Kragujevac, koji čuva veliki broj arheoloških, etnografskih i umetničkih predmeta. Samo neka od znamenitosti su i stara crkva, manastir Voljavča i Lipar, Cicića vodenica, vinarija Stari Hrast i još mnogo toga.

.Kako bi svoje vreme provedeno u Kragujevcu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »