Sign In

Taxi Knjaževac

taxi-knjazevac-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-knjazevac

 

 

 

Taxi Knjaževac na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 25.341 stanovnika. Nalazi se u Zajecarskom okrugu.

Opština Knjaževac na svojoj teritoriji a na osnovu bogate istorije poseduje brojne znamenitosti. Samo neke od njih su Bogorodičina crkva, arheo etno park, Timacum minus, stara čaršija i mostovi, spomen park, crkva svetog Đorđa Gurgusovačka kula, klisura Ždrelo i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Kikindi na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »