Sign In

Taxi Kladovo

taxi-kladovo-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-kladovo

 

 

Taxi Kladovo na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 17.435 stanovnika. Nalazi se u Borskom okrugu.

Opština Kladovo na osnovu svoje bogate istorije boseduje brojne znamenitosti koje bi trebalo posetiti. Samo neke od njih su Trajanov most i tabla, tvrđava Diana, Fetislam, arheološki muzej Đerdapa, manastir Svete Trojice, klisura Kazan, vodopad Blederija i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Kladovu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »