Sign In

Taxi Kanjiža

taxi-kanjiza-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-kanjiza

 

 

Taxi Kanjiža na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 20.141 stanovnika. Nalazi se u Severnobanatskom okrugu.

Opština Kanjiža je opšte poznata po svojoj Banji Kanjiža i termalnoj vodi, Tokom 1908 god prilikom bušenja bunara su otkrivene termalne vode i na inijacitivu Grunfelda Hermana tadašnjeg direktora ciglane i crepane je osnovano akcionarsko društvo.za banjsko lečilište. Godine 1913. je otvoreno novo kupatilo i banja je počela sa radom.

Kako bi svoje vreme provedeno u Kanjiži na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »