Sign In

Taxi Kać

taxi-kac-(2)-jpeg-20 KB1000 x 714 piksela
taxi-kac-(2)

Taxi Kać prema konačnom izveštaju o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 11.067 stanovnika i nalazi se u Južnobačkoj oblasti.

Od znamenitosti koje bi trebalo posetiti prilikom svog boravka navešćemo samo neke. Manastir Vaskrsenja Hristova (ženski manastir), česmu Svete Petke u Kovilju manastir Kovilj, Krčedinska Ada, kuća Laze Kostića, etno restoranj Kraj Sveta i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Kaću na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »