Sign In

Taxi Ivanjica

taxi-ivanjica-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-ivanjica

 

 

 

Taxi Ivanjica na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 27.751 stanovnika. Nalazi se u Moravičkom okrugu.

Opština Ivanjica na svojoj teritoriji poseduje brojne tragove još iz vremena Rimljana. Prvi pisani pomen Ivanjice potiče iz 1505.godine. Brojne znamenitosti treba posetiti prilikom boravka u gradu. Samo neke od njih su Rimski most, kula Gradina, manastiri Studenica i Pridvorica, Hadži Prodanova pečina, planina Golija.

Kako bi svoje vreme provedeno u Ivanjici na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »