Sign In

Taxi Inđija

taxi-inđija-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-inđija

Taxi Inđija na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 43.443 stanovnika. Nalazi se u Sremskoj oblasti.

Inđija se prvi put pominje 1496 god. a današnja Inđija je osnovana 1746.god. i u tome su učestvovali Srbi iz Beške. Postoje brojne znamenitosti koje treba posetiti prilikom posete ovom gradu. Vinarija Akuminkum, Krčedinska ada, Jarkovci, Stari Slankamen i još mnogo toga,

Kako bi svoje vreme provedeno u Inđiji na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »