Sign In

Taxi Čačak

taxi-cacak-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-cacak

Taxi Čačak prema konačnom izveštaju  popisa iz 2022.god. opslužuje ukupno 105.612 stanovnika i nalazi se u Moravičkom okrugu.

Opština Čačak u svojoj oblasti ima planine Ovčar, Kablar, Jelica i Vujan koja okružuju oblast i kroz nju protiče reka Zapadna Morava. Staro ime Čačka je Gradac. Znamenitosti koje neizostavno treba posetiti su ovčarsko-kablarski manastiri, konak Jovana Obrenovića, rimske terme, Atomska i Ovčar banja, ovčarsko kablarska klisura i mnoga druga.

Kako bi svoje dragoceno vreme provedeno u Čačku na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »