Sign In

Taxi Bojnik

taxi-bojnik-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-bojnik

Taxi Bojnik na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 9.315 stanovnika i nalazi se u Jablaničkom okrugu.

Opština Bojnik je prostor na kome su nađeni brojni materijalni ostaci počev iz praistorije i dalje kroz istoriju. Od antičkog perioda ( arheološko nalazište u Gornjem Brijanju, vizantijskog perioda-rimsko naselje kod Bojnika, period srednjeg veka-crkve i manastiri i tako dalje.

Od znamenitost koje neizostavno treba posetiti su Caričin grad, utvrđenje Marino Kale, crkve i manastire, Radan planina, vodopad, jezero, Ivanjski potok i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Bojniku na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »