Sign In

Taxi Bogatić

taxi-bogatic-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-bogatic

Taxi Bogatić na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 24.522 stanovnika i nalazi se u Mačvanskom okrugu.

Opština Bogatić je i za vreme rimske ere na svojoj teritoriji imala mnoga naselja a kao dokaz su pronađeni ostaci rimskih crepova i cigala, U svojoj burnoj istoriji stanovništvo je pretrpela velike gubitke kako za vreme Balkanskih ratova tako i kasnije.

Od znamenitosti koje neizostavno treba posetiti su manastiri i crkve, Radovan kula Milića od Mačve, etno park Sovljak, kuća Tufegdžića, vajat hajduk Stanka i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Bogatiću na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »