Sign In

Taxi Beograd

taxi-beograd-(3)-jpeg
taxi-beograd-(3)
taxi-beograd-(4)-jpeg
taxi-beograd-(4)

Taxi Beograd prema konačnim izveštaju o popisu iz 2022.god opslužuje u Beogradskom regionu ukupno 1,681,405 stanovnika.

Taxi u Beogradu bi u skoroj budućnosti bi sa povečanjem od 500 dozvola trebao da ima u ponudi 6410 taxi vozila. U Beogradu postoji nekoliko taksi udruženja koja posluju. Prema podacima iz 2021. godine, največe taksi udruženje u Beogradu je Pink taxi sa preko 1000 vozila. Pored navedenog u Beogradu postoji još nekoliko aplikacija za naručivanje vozila.Što se tiče finansijskog prometa u taxi prevozu, podaci za 2021. god. pokazuju da je ukupan promet u Srbiji bio oko 12 milijardi dinara.

Postoje brojne znamenitosti u Beogradu koje bi trebalo posetiti. Samo neke od njih su Hram svetog Save, Kalemegdan, Dvorski kompleks na Dedinju, Gardoš,,Skadarlija

Kako bi svoje vreme provedeno u Beogradu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »