Sign In

Taxi Beočin

taxi-beocin-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-beocin

Taxi Beočin prema konačnim rezultatima popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god.opslužije ukupno 13.875 stanovnika i nalazi se u Južnobačkom okrugu.

Opština Beočin se nalazi na prostoru koji se prvi put spominje u 16-tom veku. Od 1839.god.kada je sagrađena prva fabrika cementa pa sve do današnjih dana kada proizvodnju cementa organizuje Lafarž, Beočin je poznat i daleko van naših granica.

Znamenitosti koje neizostavno treba posetiti su manastir iz 16 veka, dvorac porodice Špicer iz 1898.godine, Nacionalni park Fruška gora, obale Dunava i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Beočinu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »