Sign In

Taxi Bela Palanka

taxi-bela-palanka-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-bela-palanka

Taxi Bela Palanka na osnovu konačnog izveštaja popisa iz 2022.god. opslužuje ukupno 9.947 stanovnika i nalazi se u Pirotskom okrugu.

Na prostoru Bele Palanke u antičkom periodu nalazio se grad Remezijana. U vreme cara Trajan (98-117) dobija status slobodnog grada i postaje  Trajanska kolonija.

Od znamenitosti koje neizostavno treba posetiti spomenik Septimiju Severu koji je bio rimski car od marta 193.god.do 211.god. Zatim baziliku iz rimsko-vizantijske epohe, tursko kale, manastire. zavičajni muzej i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Beloj Palanci na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. .Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »