Sign In

Blog

Latest News
Taxi u Tivtu

Taxi u Tivtu

Taxi u Tivtu

Tivat je primorski grad u Crnoj Gori smešten u zadivljujućem Boka Kotorskom zalivu. Glamurozni centar grada prepun je raskošnih stambenih blokova, vrhunskih jahti, prekrasnih šetališta, butika, restorana. Međutim, u Tivtu se može pronaći i dosta istorijskih znamenitosti. Obavezno pogledajte renesansnu palatu Buća, sakralne spomenike Ostrva Cveća i ostrva Sveti  Nikola.i Sveti Marko Kada je u pitanju kako najlakše istražiti  Tivat, najbolji način za kretanje je tivatski taksi. Lako možete potražiti taksi u Tivtu na ulici, prošetati do taksi stajališta, rezervisati ličnii transfer unapred ili nazvati dispečersku kompaniju da dogovorite preuzimanje.

Najbolje ocenjeni transfer sa aerodroma Tivat

Skriven u Boki Kotorskoj je jedan od dragulja jugozapadne Crne Gore; Tivat. Ovaj šarmantni primorski gradić je savršeno mesto za uživanje u opuštajućem i tihom odmoru. Tivatska riviera je dom za preko 17 zadivljujućih plaža. Uređene staze omogućavaju vrhunsku romantičnu šetnju dok sunce zalazi nad tirkiznim morem. Za početak odmora u Tivtu bez stresa, preporučujemo da uzmete brz i pouzdan taksi sa Welcome Pickups pre sletanja na aerodrom Tivat.

Od trenutka kada vaš avion sleti na Aerodrom Tivat (TIV), vaš vozač će vas čekati, držeći tablu na kojoj je ispisano vaše ime. Nakon prijateljskog pozdrava, vaš lični vozač će vam pomoći da odnesete vaš prtljag do vašeg unapred odabranog vozila. Zahvaljujući našem sistemu za upozorenje uživo za letove, vaš vozač će automatski biti obavešten o svim promenama u vremenu sletanja vašeg aviona, a samim tim i prilagođavanjem vašeg preuzimanja ako je potrebno.

Dok se opuštate u zadnjem delu jednog od modernih vozila lokalni stručni vozači će odgovoriti na sva pitanja koja imate o Crnoj Gori i podeliće vam nekoliko lokalnih dragulja koje nećete želeti da propustite tokom svog boravka. Neka se lokalni odabrani vozači pobrinu za vaš transfer sa aerodroma Tivat, tako da sve što treba da uradite je da se zavalite, opustite i uživate u vožnji.

.

Cena taksi prevoza u Tivtu

Većina taksija u Tivtu koristit će taksimetar za izračunavanje cene  za putovanja po gradu. Legalna tarifa koja se koristi na taksimetru u velikoj mjeri zavisi od doba godine, ali prosečne cene će biti sledeće:

Start-osnovna cena: €1
Cena po kilometru: 1 €
Čekanje jedan sat: 10 €

Vredi napomenuti da tokom meseca maja pa sve do oktobra ove cene mogu rasti, s prosečnom cenom po kilometru oko 1,30 €, u zavisnosti od operatera.

Kako doći do taksija u Tivtu

Bilo da zovete taksi na ulici ili rezervišete vožnju unapred, ne može biti lakše dobiti taksi u Tivtu. U centru grada ima dosta taksija koje voze po ulicama ili čekaju na taksi stajalištima. Ako putujete izvan centralnog prstena, po lošem vremenu ili kasno u noć, možda ćete poželeti unapred rezervisati transfere ili nazvati lokalnu taksi kompaniju u Tivtu kako bi organizovali prevoz. Ispod su tri najveće telefonske dispečerske kompanije u Tivtu;

Crveni taksi: +382 67 254 800
Djir Taxi: +382 67 019 777
MB Taxi: +382 32 540 126

Prednosti rezervacije vašeg tivatskog taksija unapred

U letnjem periodu, nabavka lokalnog tivatskog taksija može biti dug i skup poduhvat. Svi ovdašnji vozači su ovih meseci podigli cene i zbog potražnje, čekanja na taksi se udeseterostručila. Zato preporučujemo da unapred rezervišete svoje Tivat taxi transfere uz Welcome Pickups. U ponudi je garantovano preuzimanje na vreme, fiksne cene bez skrivenih naknada i ljubazne vozače koji govore engleski kako bi vam bila osigurana ugodna uslugu svaki put.

Tivat taksi saveti

Osigurajte da vaš tivatski taksista resetuje taksimetar kada uđete u taksi.
Ne govore svi tivatski taksisti engleski, obavezno zapišite važne adrese, poput vašeg smeštaja, kako biste izbjegli pogrešnu komunikaciju.
U Tivtu je uobičajeno davati vozaču napojnicu oko 10%.
Obavezno ponesite gotovinu kada se vozite taksijem u Tivtu, jer vozači ne prihvataju plaćanje karticama.

Taksi prilagođeni za invalidska kolica u Tivtu

Nažalost, vozila za invalidska kolica su veoma retka u Tivtu. Postoji nekoliko kompanija koje imaju jedno vozilo pristupačno za invalidska kolica u svom voznom parku, ali ova usluga obično zahtijeva zakazivanje nekoliko sedmica unapred. Ako vam je potreban taksi u Tivtu sa rampom ili hidrauličnim liftom, obavezno ga rezervišite unaprijed kod specijalizovane kompanije..

Tivat taksi sigurnost i reklamacije

Vožnja lokalnim taksijem u Tivtu je lak i brz način da stignete do odredišta koje želite Nivo usluge koji dobijete od lokalnog tivatskog taksiste je obično prijatan, međutim, ako iskusite bilo kakve probleme kao što je opasna vožnja, preskup ili se osećate ugroženo u bilo kom trenutku, obavezno prijavite vozača ili kompaniju s kojom ste putovali lokalnoj policiji u roku od 24 sata od incidenta. Lokalnu policiju možete kontaktirati na +382 32 671 422..

Često postavljena pitanja

Kako da pozovem taxi u Tivtu?

Postoje tri glavne tivatske taksi kompanije koje možete pozvati ili poslati poruku putem Vibera ili WhatsAppa za uslugu preuzimanja. To su; Red Taxi (+382 67 254 800), Djir Taxi (+382 67 019 777) i MB Taxi (+382 32 540 126).

Da li taksi vozači u Tivtu prihvataju plaćanje karticama?

Ne, lokalni tivatski taksisti ne prihvataju plaćanje karticama jer nemaju POS sistem. Morate poneti gotovinu u lokalnoj valuti euro ako želite da uzmete taksi u Tivtu.

Da li je Tivat taxi služba pouzdana?

Vožnja taksijem u Tivtu je obično prijatno iskustvo. Međutim, tokom letnjih meseci, vrijeme čekanja i cene mogu se dramatično povećati. U tom periodu predlažemo rezervaciju kod pouzdane i privatne kompanije kao što je Welcome Pickups, kako biste uživali u zagarantovanom preuzimanju na vrijeme, transferima od vrata do vrata i tarifama po fiksnoj tarifi.

Veze: Welcome Pickups

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *