Sign In

Blog

Latest News
Taxi u Tirani

Taxi u Tirani

Rezervišite svoje taxi vozilo.

Taxi u Tirani

Tirana, jedan od najlepših gradova Albanije, je mala prestonica zemlje i godišnje je poseti preko 300 hiljada posetilaca. Prepuna muzeja, spomenika, povijesnih građevina i parkova, to je predivna destinacija za odmor. Kako u Tirani ima mnogo toga za videti i raditi, najbolji način da obiđete grad je da uzmete proveren. brz i praktičan taksi.

Cene taksi prevoza u Tirani

Taksisti u Tirani izračunavaju svoje cene koristeći taksimetar na osnovu vremena i udaljenosti pređene do vaše tačne lokacije, i nema razlike u cenama za dnevna, noćna i vikend putovanja.

Mnoge taksi kompanije posluju u gradu i okolini i pružaju sledeće cene taksi prevoza u Tirani:

Osnovna cena: 2,50 € (300 LEK)
Cena po km: 2,50 € (300 LEK)
Vreme čekanja po satu: 9,90 € (1.204 LEK)

Kako doći do taksija u Tirani

Razne taksi kompanije opslužuju Tiranu, što ih čini lakim za pronalaženje; možete pozvati taksi direktno s ulice, uputiti se na popularnu turističku lokaciju ili bilo koji veliki hotel. Međutim, ako želite unapred rezervisati taksi u Tirani, možete rezervisati preko web stranice taxi kompanije, mobilne aplikacije ili putem telefona:

Merr Taxi: +355 800 5555
Smart Taxi: +355 69 702 0002
Bez obzira na to, ako želite putovati s ljubaznim, lokalnim vozačem koji govori engleski jezik po fiksnoj cijeni bez skrivenih troškova, preporučuje se da unapred rezervišete svoj taksi u Tirani uz Welcome Pickups.

Prednosti rezervacije privatnog transfera uz Welkome

Dolazak u novi grad može biti stresan, posebno ako putujete s decom. Poslednja stvar o kojoj želite da brinete je snalaženje u javnom prevozu Tirane ili jurnjava okolo tražeći taksi. Uz Welkome Pickups dobijate transfere bez stresa, sa proverenim vozačima na željenim adresama za preuzimanje, personalizirana iskustva i garantovano preuzimanje na vreme.

Štaviše, svi vozači Welcome-a su ljubazni lokalni vozači koji govore engleski, koje smo sami birali i obučavali. Stoga izbegavajte stresne dolaske, duga čekanja i dodatne troškove tako što ćete unapred rezervirati svoj transfer uz Welcome Pickups.

Način plaćanja taksi prevoza u Tirani

Neki taksisti prihvataju plaćanje bankovnim karticama, a drugi ne. Uvek je preporučljivo prethodno pitati svog vozača.
Davanje napojnice vašem taksisti u Tirani nije uobičajeno, iako se uvek ceni. Većina putnika zaokružuje svoju krajnju cenu ili nudi napojnicu od 10%.
Uverite se da je taksimetar uključen i restartovan pre početka putovanja.
Nema razlike u ceni za dnevne, noćne ili vikend vožnje.

Taksi vozila u Tirani prilagođena za invalidska kolica

Nažalost, većina taksi kompanija u Tirani ne može primiti invalidska kolica. Iz tog razloga, morat ćete kontaktirati privatnu taksi kompaniju, kao što je Holiday Taxis, da zatražite vožnju prilagođenu invalidskim kolicima. Najbolje je rezervisati 24 sata unapred kako biste osigurali dostupnost vozila i vozača.

Sigurnost i reklamacije taxi prevoza u Tirani

Ako na žalost naiđete na loše iskustvo s taksiranjem, možete prijaviti svog taksistu u Tirani podnošenjem službene žalbe direktno taksi kompaniji s kojom ste putovali. Bitno je da sačuvate račun, jer sadrži vredne informacije koje će kompanija tražiti (vreme putovanja, registracija, uplaćeni iznos, itd.).

Često postavljena pitanja

Koliko košta taksi prevoz u Tirani?

Taksisti u Tirani izračunavaju svoje cene koristeći taksimetar, bez vremenske razlike za dnevna, noćna i vikend putovanja. 20-minutni put od međunarodnog aerodroma Tirana do centra Tirane košta oko 20 €.

Kako nazvati taxi u Tirani

U Tirani i oko nje rade razne taksi kompanije, što ih čini lako dostupnim za kontakt. Vodeća taksi kompanija koju možete pozvati za preuzimanje je Merr Taxi, dostupna na +355 800 5555.

Da li taksisti iz Tirane koriste taksimetar za izračunavanje cena prevoza?

Da, taksisti u Tirani koriste taksimetre da izračunaju svoje cene na osnovu vremena i udaljenosti pređene do vaše tačne lokacije, tako da će vaše odredište i uveti u saobračaju odrediti cenu vaše vožnje taksijem.

Veze: Welcome Pickups

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *