Sign In

oceni-taxi-koncept-finansijskog-rasta

Oceni taxi...

Jedan od načina kako bi utvrdili i svojim delovanjem uticali na bolju uslugu taxi servisa čija cena je postala ozbiljan teret za korisnike je da nagradimo one koji se zaista trude da svojim sugrađanima i gostima na profesionalan nacin uzvrate dato poverenje. Svojim pozivom preko naseg sajta “trazistaxi.rs” klikom na pozovi ocenjivaćete uspešnost i kvalitet usluge.

oceni-taxi.jpeg-170-kb-3072-x-2048-piksela-3D-taksi-lik-sa-nasmijanim-licem-na-bijeloj-pozadini-ai-generative

Analitika

Po broju telefonskih poziva taxi kompanija će se rangirati i njena vidljivost će se pozicionirati na našoj listi uspešnosti. Uporedo ćemo sa SEO analitikom pratiti broj zadatih upita na Google pretraživaču i time dodatno bodovati aktivnosti taxi servisa.Svako ko se bude našao na prvom mestu ili među prvima će na taj nacin lakše doći do potencijalnih korisnika,građani će brzim i jednostavnim putem moći da uvide čije su usluge najkvalitetnije a mi ćemo kvartalno obaveštavati javnost ko su ti organizatori taxi biznisa koji na zadovoljstvo korisnika su opravdali poverenje koje im je dato.

oceni-taxi-(2).jpeg-114-kb-2912-x-1632-piksela-3D-prikaz-sa-smajlićem-iz-kalkulatora

Šta je taxi iskustvo

Odlično taksi iskustvo nije samo u tome da stignete na odredište – već i o samom putovanju. Radi se o osjećaju sigurnosti, udobnosti i brige na svakom koraku. Dakle, kada ocjenjujete taksi uslugu, ne ocjenjujete samo način prijevoza; ocjenjujete iskustvo, koje može pretvoriti običnu vožnju u izvanrednu avanturu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »