Sign In

Moj taksista

moj-taksista-fotelja-za-pobednika

Glasanje za najboljeg taksistu moga grada

Večita dilema, ko je najbolji, ko je zaslužio da bude najbolji. Na to pitanje pokušačemo i mi uz Vašu pomoć da odgovorimo

Odgovor leži u nama a da bi došli do njega mi vam pružamo priliku da to javno iznesete i pošaljete nam svoj predlog za koga smatrate da je  taksista za primer ostalima.

Navedite uz kratak opis ko je ta osoba koja je po vašem mišljenju zaslužila da sedne u pobedničku fotelju i ponese epitet Najbolji taksista moga grada-moj taksista i direktno se kandiduje za titulu Najbolji Taksista Srbije. 

Od vas očekujemo da nam pošaljete ime i prezime vašeg omiljenog taksiste, naziv kompanije  za koju radi i naziv grada u kome obavlja svoju delatnost.  Kao opciono bI bilo idealno ako ste u mogučnosti da nam pošaljete i fotografiju taksiste ispred svog vozila.

Mi ćemo se potruditi da vaše predloge javno objavimo i na osnovu prikupljenih sugestija proglasimo pobednike po gradovima a na kraju godine i  najboljeg za Srbiju.

Proglašavanjem pobednika pristupit ćemo izradi brenda i dodeli prikladnih nagrada.

  Kako da se kvalitet taksi usluga poboljša

  Svedoci smo da većina vlasnika taxi kompanija iskreno želi da njihova usluga bude na vrhunskom nivou. Ali im to zbog pojedinih vozača ili operatera na centralama ne uspeva u potpunosti. Ovde o lošim iskustvima ne želimo da govorimo.

  Namera nam je do od onih profesionalaca koji svojim angažovanjem unapređuju svoje okruženje i na napozitivniji način predstavljeju svoj grad,napravimo brend. On bi bio putokaz svakom ko želi da se bavi taxi poslom. To mozemo da ostvarimo samo uz pomoć korisnika taxi usluga koje pozivamo da se uključe u akciju i daju predlog za izbor najboljeg taksiste vašeg grada. Nas sajt “trazistaxi.rs će na osnovu Vašeg mišljenja proglasiti imena najboljih i imena taxi kompanija u kojima rade. Pomoći u izradi brenda i javno pozvati njihove poslodavce da ih novčano nagrade. O ćemu čemo obavestiti sve kako njjihove stalne tako i potencijalne korisnike.

  U bujici negativnih informacija koje nas dnevno okružuju, cilj našeg a nadamo se i vašeg angažovanja bi bio da u prvi plan predstavimo i nagradimo sve ono što je dobro u taxi uslugama.

  U  mnogim državama je je to već odavno praksa i oni pored svih problema uspešno podstiču taksi vozače koji realizuju kvalitetnu uslugu. 

  Taxi vozači su naši sugrađani i mnogi od njjih su zaslužili svojim ponašanjem da na određeni način budu promoteri dobre prakse. Da se njihov rad javno predstavi. Na kraju kalendarske godine a na osnovu prikupljenih podataka proglasičemo pobednika u izboru – Najbolji taksista Srbije – Moj taksista.

  moj-taksista-zlatni-pehar-za-najboljeg-taksistu

  Comments (1)

  • Milutin Davidović
   19/01/2024 at 21:09 Reply

   Kao sto sam već poslao predhodno,najbolji taxi sta po nama je Perica Pajević. On radi dugi niz godina u kompaniji CRVENI TAXI DOO, Nade Popović 49,32250 Ivanjica. I u već pomenutom našem gradu Ivanjici,slobodno mogu reci da pomenuti vozač kao i kompanija CRVENI TAXI iz Ivanjice,mogu vam pružiti sa svojim voznom parkom i ostalim zaposlenima kompletan asortiman kvalitetnih usluga.

  Komentariši

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Translate »