Sign In

Taxi Novi Sad

taxi-novi-sad-(5)-jpeg
taxi-novi-sad-(5)
taxi-novi-sad-(2)-jpeg
taxi-novi-sad-(2)

Taxi Novi Sad na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. na administrativnoj teritoriji grada Novog Sada opslužuje ukupno 368.967 stanovnika.

Kada je u pitanju turistička ponuda, Novi Sad ima mnogo toga da ponudi. Jedna od najpoznatijih znamenitosti je Petrovaradinska tvrđava, koja datira iz 18. veka i predstavlja jedan od najbolje očuvanih srednjovekovnih utvrđenja na Balkanu.. Takođe, tu je i Arheološki park Petrovaradin, koji se nalazi na oko 3 km od centra grada i predstavlja ostatak nekadašnje rimske vile.Pored toga tu je i Dunavska ulica, gradski trg, katedrala, Novosadska Sinagoga ,Saborna crkva, Matica srpska i još mnogo toga..

Ukoliko želite da se upoznate sa prirodnim lepotama okoline Novog Sada, preporučujemo posetu Fruškoj Gori, koja se nalazi na oko pola sata vožnje od grada. Ova planina predstavlja idealno mesto za planinarenje, šetnju i uživanje u prirodi.. Takođe, tu je i Sremski Karlovci, gradić koji se nalazi na samo 10 km od Novog Sada. Ovaj gradić poznat je po svojim vinogradima, vinskim podrumima i kulturnoj baštini..

Kako bi svoje vreme provedeno u Novom Sadu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.

Translate »