Sign In

Taxi Kikinda

taxi-kikinda-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-kikinda

 

 

 

Taxi Kikinda na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 49.326 stanovnika. Nalazi se u Severnobanatskom okrugu.

Opština Kikinda na svojoj teritoriji po arheološkim nalazištima poseduje tragove starih naselja. Kao vlasništvo Ugarskih kraljeva 1452.god spominje se naselje Nagkeken. Nakon 1750.god. Srbi počinju naseljavanje prostora sadašnje Opštine Kikinda.

Znamenitosti koje bi trebalo posetiti su Narodni muzej sa očuvanim skeletom mamuta, star 500 000 godina i muzej Terra. Zatim Lapadatova palata, Rizenfeldova palata, Vila Ana, Vincahidijeva vila, Suvača, i na kraju prošetajte ulicom Generala Drapšina. Pomenuta ulica je proglašena za jednu od najlepših ulica sveta.

Kako bi svoje vreme provedeno u Kikindi na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred.