Sign In

Taxi Dimitrovgrad

taxi-dimitrovgrad-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-dimitrovgrad

Taxi Dimitrovgrad na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 8043 stanovnika. Nalazi se u Pirotskom okrugu.

Opština Dimitrovgrad na svojoj teritoriji poseduje mnoga arheološka nalazišta još iz bronzanog doba. Utvrđenje iz IV veka i manastir Poganovo iz XIV veka svedoče o bogatoj istoriji prostora . Znamenitosti koje treba posetiti su manastiri, crkve, selo Boljev Dol, Smilovska jezera, Pametnik, etno naselja i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Dimitrovgradu na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz. Sa odabranim i provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe. Dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vam sigurno omogučiti lakše snalaženje.Zato naše vozače možete smatrati svojim ličnim turističkim vodičima. Rezervišite svoj prevoz unapred!

Translate »