Sign In

Taxi Ćuprija

taxi-cuprija-taxi-tabla-pametni-telefon-lupa
taxi-cuprija

Taxi Ćuprija na osnovu konačnog izveštaja o popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.god. opslužuje ukupno 25.325 stanovnika i nalazi se u Pomoravskom okrugu.

Opština Ćuprija ima bogatu istoriju koja nas vraća 4 milenijuma pre nove ere sam razvoj lokaliteteta počinje dolaskom Rimljana. Slovensko ime Ravno dobija za vreme vladavine Nemanjića. Godine 1834.god. Ćuprija se oslobađa od Turaka i nakon gotovo 4 veka je napokon slobodna.

Znamenitosti koje neizostavno treba posetiti tokom boravka na teritoriji opštine Ćuprija su severoistočnu kulu Kastruma, muzej Horreum Margi, manastir Ravanica, crkve, spomenik knezu Lazaru, mostove, izletište Vavilo, kamp Plum, jezera, reke i još mnogo toga.

Kako bi svoje vreme provedeno u Ćupriji na najbolji način organizovali pravo rešenje je taxi prevoz sa provereno najboljim taksistima. Nema ništa bolje od toga da znate da će vaš taksi biti tu da vas pokupi iz vašeg hotela ili bilo koje druge adrese i udobno preveze do vašeg odredišta. Naši odabrani taksisti pobrinut će se za vaše potrebe, dati vam stručne savete o njihovom omiljenom gradu i nekoliko predloga koji će vas sigurno skloniti s utabanih staza. Zato što naši vozači nisu tu samo da vas odvedu od tačke A do tačke B;  smatrajte ih svojim ličnim turističkim vodičima i rezervišite svoj prevoz uz unapred!